Looks like the bots have taken root...

Questions or comments about hiking in general? Post them here!
Post Reply
JBRanger
Posts: 306
Joined: Wed Mar 24, 2010 3:02 pm

Looks like the bots have taken root...

Post by JBRanger » Tue Oct 08, 2013 11:18 am

Looks like the bots have taken to posting regularly here.

User avatar
zelph
Posts: 15834
Joined: Tue Aug 14, 2007 1:53 pm

Re: Looks like the bots have taken root...

Post by zelph » Fri Oct 11, 2013 3:12 pm

Geewhiz! that was the first time I've seen a whole page light up :lol:

I've been out and about....4 days in ohio and now locally setting up for a Halloween family gathering that is an annual thing. I need a month of soloing :mrgreen:
http://www.woodgaz-stove.com/

User avatar
cruiser
Posts: 39
Joined: Mon Apr 08, 2013 1:32 am

Re: Looks like the bots have taken root...

Post by cruiser » Tue Oct 22, 2013 3:05 am

They keep joining under new names. Most recent: Anton1.

I was just reading an article about human-captcha-solving-sweatshops abroad. They seem to thrive on fast access.

Anyway to make new member accounts wait like 24 or 48 hours before they can post, as a deterrent?

This was a suggested defense in an article I read:

"Spam prevention is a multi-level process. In some cases it appears that a person is behind the scenes registering some spam accounts. Later, that person returns or has an automated bot use his credentials to post something spammy. In those instances, your only option is to react. You won't be able to stop everything.

The first step in a defense strategy is to set up an approval queue for the first post of a new user account. In PHPBB 3.0.3, this option was added.

Browse to your Admin Control Panel
Select the General Tab
On the left hand side, under Board Configuration, select Post Settings
Find the Enable Queued Posts option and set this to 1
You (or your moderators) will have to approve these initial posts from new member accounts for the posts to appear. Once that first post is approved, the user will be able to post normally."

User avatar
zelph
Posts: 15834
Joined: Tue Aug 14, 2007 1:53 pm

Re: Looks like the bots have taken root...

Post by zelph » Tue Oct 22, 2013 9:50 am

Thanks cruiser, I'll see if that info exists in my control panel :D
http://www.woodgaz-stove.com/

Post Reply